Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

2 Change the World Foundation

...WE LOVE BECAUSE HE FIRST LOVED US...

BH inzameling

bh's uitdelen aan jonge school meiden in Oeganda Afrika. 2 Change the World Foundation ( 2 CWF )

We hebben een BRA CLINIC gedaan in Noord/oost Uganda, voor de vrouwen van Gogonyo en omgeving. Gogonyo ligt in het gebied Pallisa richting Soroti aan Lake Kyoga. De tribe (stam) die in dit gebied leeft telt ± 50.000 bewoners.

In de plaats Gogonyo is een MISSION CENTRE gebouwd waar vandaan we diverse projecten & activiteiten ondersteund hebben ten behoeve van de lokale bevolking in dit gebied: BRA CLINICS, MOSQUITOES NETS VERSTREKKING.

We hebben voor deze vrouwen bh's ingezameld. We deden dit omdat het natuurlijk op de 1e plaats praktisch is. Maar ook omdat onze visie is, dat als je de leef omstandigheden in een land wil verbeteren de vrouwen een heel belangrijke sleutel daarin zijn. Door de vrouwen in het zonnetje te zetten, door hen een bh te geven, laten wij zien dat vrouwen in wat voor omstandigheid dan ook, waardevol en belangrijk zijn. Door de vrouwen zelfstandiger te maken, krijgen ze een andere positie in de samenleving.

Ingezamelde bh's uitgestalt in Afrika. 2 Change the World Foundation

Ons uiteindelijke doel in Afrika is, dat de mannen beter voor hun families gaan zorgen, dat de kindersterfte terug gedrongen wordt, dat kinderen weer kinderen kunnen zijn en onderwijs krijgen, de armoede bestreden wordt en de mensen in de armste arme gebieden weer een menswaardig bestaan te geven.

BH inzamelingsactie. 2 Change the World Foundation Afrika

We krijgen uit heel Nederland en België bh's opgestuurd. Geweldig, dank jullie wel daarvoor!

Momenteel zijn we gestopt met de inzameling (ivm ruimte gebrek, hoge opslagkosten en vervoerskosten), maar pakken dit zeker weer op. Zodra we het weer oppakken, vermelden we dit op onze site.

Alle ingezamelde goederen zijn verstuurd naar Afrika.

HAVING A PARTY ON THE MISSION CENTRE:

BRA CLINIC

Voor meer informatie, neem contact met ons op: [email protected]