Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

2 Change the World Foundation

...WE LOVE BECAUSE HE FIRST LOVED US...

    ....het gaat niet om woorden, het gaat niet om daden, het gaat om...

MENSEN !

Foto galerie

Weeskinderen opvang Entebbe, Oeganda

Deze kinderen (57 stuks) worden opgevangen door Yosia. Yosia zorgde tot voor kort volledig zelfstandig voor deze kinderen. Hij zorgt voor eten, onderdak, kleding en scholing. Hij heeft 2 onderwijzers (betaald)

ingehuurd en deze geven de kinderen (Engelstalig) onderwijs. Er wordt momenteel een schooltje gebouwd, maar deze is nog niet klaar. Zolang deze niet klaar is, krijgen de kinderen les in de kerk. Deze is echter ook nog niet afgebouwd, maar heeft in ieder geval een waterdicht dak!

Dit project wordt financiële door ons ondersteund. We ondersteunen de kinderen alsmede de bouw van de school. Daarnaast worden er tal van zaken voor deze kinderen in gezameld:

kleding, school materialen, speelgoed, enz

...lees verder...

Slum: Kibera Nairobi, Kenia

Er zijn vele slums (krotten wijken) in Nairobi, hier bezoeken we de grootste slum: KIBERA, op zondag. Op de landkaart is deze plek een snelweg... maar in werkelijkheid "wonen" er meer dan 1 miljoen mensen in mensonterende omstandigheden! Hele gezinnen leven, soms wel 5,6 personen, in hutjes van 2 bij 2 !!!!

Riolering loopt gewoon tussen de hutjes door... ratten liggen dood op de grond... Veel kinderen met brandwonden... Er is veel sexueel geweld... incest...


Door een samenwerking met een plaatselijke organisatie, helpen we mee met het opstarten van kerkjes in deze slum. We delen voedsel pakketten uit en 2e hands kleding. Zo kunnen we bij woord en daad de liefde van God bekend maken, en de mensen per direct een menswaardiger bestaan bieden.