Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

2 Change the World Foundation

...WE LOVE BECAUSE HE FIRST LOVED US...

Kinderschoenen inzameling

 In samenwerking met vrienden van 2 CWF en de firma:

   hebben we speelgoed en schoenen ingezameld voor

de kinderen in Afrika!

Kinderen groeien zo hard, dat ze nauwelijks hun schoentjes afgesleten krijgen! Voor dat ze afgesleten zijn, zijn ze er alweer uitgegroeid en krijgen ze nieuwe schoenen! Gelukkig dat Nederlandse kinderen in een land leven, waar schoenen vervangen kunnen worden zodra deze te klein zijn!


De oude kinderschoenen die niet meer gedragen worden kan 2 Change the World Foundation heel goed gebruiken voor kinderen in sloppenwijken in Kenia en Oeganda!

Geef oude kinderschoenen een nieuw leven in Afrika!

Voor kinderen in Afrika is het niet vanzelfsprekend om zelfs überhaupt schoenen te hebben of te dragen....!

De omgeving waar de armste kinderen in wonen, is erg bevuilt. De straten liggen vol rommel en afval. De riool loopt gewoon door de straten.... De kinderen lopen daar met bloten voeten door heen. Sommige kinderen hebben wel iets aan de voeten, dat zijn dan meestal slippers. Deze beschermen maar weinig tegen straatvuil en scherpen voorwerpen zoals bv glas! Maar dat is natuurlijk altijd al veel beter dan helemaal op bloten voeten lopen! Dus ook slippers zijn welkom! Alles beter dan niets als je als kind in een sloppenwijk woont!

Het is belangrijk voor de gezondheid van het kind om schoenen aan te hebben. Daarnaast is het natuurlijk menselijk om iets aan de voeten te dragen...

We zijn enorm geholpen met de inzameling van kinderschoenen. 

Door gebrek aan ruimte en de hoge opslag kosten in Nederland, de hoge transport kosten naar Afrika, zijn we momenteel gestopt met de inzameling van goederen. Zodra we het logistiek beter kunnen regelen pakken we het hele verhaal weer op. Alles zal op de site te lezen zijn!